Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2022. GODINE

Slika: DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2022. GODINE

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge da organiziraju i prijave događanje u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2022. godine

Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 02. do 04. lipnja 2022. godine s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga.