Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

SASTANAK PROGRAMSKOG TIMA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA I SURADNICA DRUŠTVA INVALIDA RADA KRAPINA

Slika: SASTANAK PROGRAMSKOG TIMA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA I SURADNICA DRUŠTVA INVALIDA RADA KRAPINA

Hrvatski savez udruga invalida rada u okviru trogodišnjeg programa „Umrežimo usluge za nove prilike" održao je sastanak sa suradnicama Društva invalida rada Krapina 18. rujna 2024. godine u prostoru Udruge u Krapini

Hrvatski savez udruga invalida rada u okviru trogodišnjeg programa „Umrežimo usluge za nove prilike“ kojega provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Udrugom osoba s invaliditetom Križevci nastavlja u 2. godini provedbe provoditi procjenu potreba korisnika u udrugama članicama za socijalnim uslugama i procjenu kapaciteta udruga za provedbu potrebnih socijalnih usluga s ciljem pružanja podrške i razvoja mreže socijalnih usluga u udrugama članicama.

S ciljem procjene potreba korisnika za socijalnim uslugama u Krapinsko zagorskoj županiji i procjenom kapaciteta Društva invalida rada Krapina za provedbu socijalnih usluga, programski tim Hrvatskog saveza udruga invalida rada održao je sastanak sa suradnicama Društva invalida rada Krapina 18. rujna 2024. godine u prostoru Udruge u Krapini.

Društvo invalida rada Krapina okuplja više od 700 članova s područja Krapinsko zagorske županije. Udruga je u lokalnoj zajednici i šire prepoznatljiva po usluzi informiranja i savjetovanja članstva i građanstva vezano uz sva pitanja relevantna za unapređenje kvalitete življenja osoba s invaliditetom. 

Program je ostvaren u okviru Poziva „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.