Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA "IZAZOVI U KRIZI"

Slika: ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA IZAZOVI U KRIZI

U utorak, 19. rujna djelatnice Hrvatskog saveza udruga invalida rada prisustvovale su na Završnoj konferenciji projekta UP.04.2.1.11.0148 „IzaZOVI u krizi“

U utorak, 19. rujna djelatnice Hrvatskog saveza udruga invalida rada prisustvovale su na Završnoj konferenciji projekta UP.04.2.1.11.0148 „IzaZOVI u krizi“ koji je Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH u partnerstvu s 11 organizacija civilnoga društva uspješno provela na području devet županija RH. Konferencija je održana online putem Zoom platforme s početkom u 11.00 sati.

Nakon uvodnog govora predsjednice Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske gospođe Marice Mirić, voditeljica projekta Martina Mokus predstavila je izvanredne rezultate Projekta koji su plod zajedničke suradnje predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnika operativnih snaga sustava civilne zaštite i građana, Saveza izviđača Hrvatske i predstavnika udruga osoba s invaliditetom.

Provedba projektnih aktivnosti polučila je niz održanih sastanaka, edukacija, treninga, radionica, panel raspravu, uspostavu timova za krizne situacije i volonterskih mreža, te Priručnik za postupanje prema osobama s invaliditetom u kriznim situacijama, Vodič za osobe s invaliditetom u kriznim situacijama – praktični savjeti i brošura „Preporuke za očuvanje mentalnog zdravlja u kriznim situacijama“.

Više o projektu možete pronaći OVDJE