Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

UDRUGA INVALIDA RADA GRADA VARAŽDINA OBILJEŽILA 55 GODINA RADA

Slika: UDRUGA INVALIDA RADA GRADA VARAŽDINA OBILJEŽILA 55 GODINA RADA

Udruga invalida rada grada Varaždina 14. lipnja 2024. godine je obilježila 55. obljetnicu proslavom u „Štefovoj kleti“ u Gornjoj Dubravi

Udruga invalida rada grada Varaždina 14. lipnja 2024. godine obilježila je 55. obljetnicu proslavom u "Štefovoj kleti" u Gornjoj Dubravi. 

Događaj je okupio brojne članove udruge, a na početku proslave članove su pozdravili predsjednik Udruge Vladimir Detoni, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada Ante Štulić i zamjenica pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Andreja Bobek koja nam je tom prilikom čestitala i zaželjela puno uspjeha u budućem radu udruge.

Proslavi su također nazočili Leke Sokolaj, izvršni direktor Hrvatskog saveza udruga invalida rada i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije.

Za 55 godina uspješnog rada i djelovanja na promicanju ljudskih prava i djelovanja na izjednačavanju mogućnosti invalida rada, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada Ante Štulić uručio nam Priznanje Udruzi. 

Nakon uvodnog programa slijedilo je druženje i rekreativna natjecanja u pikadu, streljaštvu, visećoj kuglani i nabaci krug.