Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ODRŽANA PROŠIRENA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA

Slika: ODRŽANA PROŠIRENA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA

Temeljem članka 28. i 29. Statuta Hrvatskog saveza udruga invalida rada, 31. svibnja 2023. godine u prostoru Hrvatskog saveza udruga invalida rada održana je IX. proširena sjednica Predsjedništva

Na sjednici Predsjedništva jednoglasno je usvojen Zapisnik s 8. sjednice Predsjedništva Hrvatskog saveza udruga invalida rada. Prema točkama Dnevnog reda iznijele su se informacije vezane za suradnju Hrvatskog saveza udruga invalida rada sa Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH. Također, članovi Predsjedništva iznijeli su informacije i osobne osvrte na obilježavanje Nacionalnog dana invalida rada – 21. ožujak. 
Informacije i osvrt na Godišnju skupštinu FIMITIC-a iznio je izvršni direktor Leke Sokolaj. Članovi Predsjedništva, gospodin Štulić i gospođa Mirić iznijeli su informacije i iskustva o posjetu Petom europskom parlamentu osoba s invaliditetom.
Gospođa Mirić iznijela je informacije o Prijedlogu zaključka u vezi s unapređenjem modaliteta podrške razvoju civilnoga društva.
Zatim su predstavljene aktivnosti Hrvatskog saveza udruga invalida rada za sljedeće razdoblje i rezultati provedenih projekata i programa.