Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

OKRUGLI STOL: "INKLUZIJA KAO UNIVERZALNO LJUDSKO PRAVO"

Slika: OKRUGLI STOL: INKLUZIJA KAO UNIVERZALNO LJUDSKO PRAVO

8. Centar znanja za društveni razvoj u okviru zajedničke kampanje „Inkluzija je ljudsko pravo“ organizira okrugli stol

U okviru Razvojne suradnje u području unapređenja kvalitete življenja osoba s invaliditetom, a provoditelj je 8. Centar znanja za društveni razvoju okviru zajedničke kampanje „Inkluzija je ljudsko pravo“, uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kampanja se provodi s ciljem podrške donošenju Zakona o inkluzivnom dodatku i uspostave cjelovitog inkluzivnog pristupa izjednačavanju mogućnosti osoba s invaliditetom s osobama bez invaliditeta.

U okviru Kampanje, dana 13. lipnja 2022. s početkom u 11.00 sati održat će se Okrugli stol „Inkluzija kao univerzalno ljudsko pravo, u Domu specijalne policije, Trg žrtava fašizma 1.

Na Okruglom stol o inkluziji kao sveobuhvatnom pojmu raspravljat će predstavnici akademske zajednice s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu idr.sc. Tihomir Žiljak.

Pozivamo sve zainteresirane da svojim sudjelovanjem doprinesu radu Okruglog stola.