Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

28. HRVATSKI SIMPOZIJ OSOBA S INVALIDITETOM S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

Slika: 28. HRVATSKI SIMPOZIJ OSOBA S INVALIDITETOM S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

28. hrvatski simpozij osoba s invaliditetom s međunarodnim sudjelovanjem održat će se 27. i 28. studenoga 2023. godine


Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske u suorganizaciji sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira "28. hrvatski simpozij osoba s invaliditetom s međunarodnim sudjelovanjem"  na temu "Konvencija UN o pravima osoba s invaliditetom – o nama uvijek s nama - od slogana do realnosti" 

Simpozij će se održati 27. i 28. studenoga 2023. u Hotelu Diplomat u Zagrebu pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Zagreba.

Program Simpozija tematski se odnosi na područja: zapošljavanje, inkluzivno obrazovanje, sport za osobe s  invaliditetom i položaj žena s invaliditetom.

Drugi dan Simpozija održat će se Konferencija „Zajedno znanjem“ pod motom „Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati“. Konferencija će se održati u okviru Razvojne suradnje u području centara znanja za društveni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, kao rasprava o uključivanju organiziranog civilnog društva iz programskog područja svakog Centra znanja u stvaranje uključive i solidarne Hrvatske, digitalne Hrvatske i zelene i održive Hrvatske.

Program rada Simpozija možete preuzeti OVDJE