Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

NACIONALNA ZAKLADA POZIVA NA BESPLATNE RADIONICE

Slika: NACIONALNA ZAKLADA POZIVA NA BESPLATNE RADIONICE

Nacionalna zaklada u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama nastavlja tijekom listopada i studenoga 2019. godine s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama nastavlja tijekom listopada i studenoga 2019. godine s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama. Cilj je ovih radionica upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda.

Zainteresirane udruge i drugi potencijalno zainteresirani pojedinci i organizacije mogu se prijaviti za sudjelovanje na besplatnim radionicama. Teme radionica, datumi i mjesto održavanja te prijavni obrasci za sudjelovanja bit će objavljeni na stranicifinancijske.podrške.hr. Sljedeće su tri radionice na koje je otvorena prijava:

- Zagreb, 15. listopada - "Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora"

- Split, 15. listopada - "Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici"

- Osijek, 15. listopada - "Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva

Popis svih radionica u listopadu i studenome 2019. godine dostupan je na linku ispod.

Raspored radionica regionalnih suradnih organizacija 2019. godine.