Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ODRŽANA EDUKACIJA "IZGRADNJA ODNOSA I KOMUNIKACIJE S RAZLIČITIM TIPOVIMA OSOBNOSTI OSOBA S INVALIDITETOM"

Slika: ODRŽANA EDUKACIJA IZGRADNJA ODNOSA I KOMUNIKACIJE S RAZLIČITIM TIPOVIMA OSOBNOSTI OSOBA S INVALIDITETOM

Održana dvodnevna edukacija stručnjaka 8. Centra znanja, a na temu “Izgradnja odnosa i komunikacija s različitim tipovima osobnosti osoba s invaliditetom”

Hrvatski savez udruga invalida rada sudjelovao je 29. i 30. studenog 2021. godine u Zagrebu na dvodnevnoj edukacija stručnjaka 8. centra znanja na temu „Izgradnja odnosa i komunikacija s različitim tipovima osobnosti osoba s invaliditetom“. Edukaciju je održao Boris Blažinić, profesor psihologije, sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i licencirani Coach za povećanje i održavanje osobne i organizacijske učinkovitosti.

Edukacija je održana s ciljem unapređenja jasnog i utjecajnog komuniciranja poštujući različitosti. Naša osobnost određuje način na koji mislimo, reagiramo i komuniciramo stoga međusobno upoznavanje različitih tipova osobnosti može unaprijediti međusobnu komunikaciju a time i kvalitetu odnosa te organizacijsku učinkovitost.

Sudjelovanjem na održanoj edukaciji stručnjaci 8. Centra znanja su dobili mogućnost osvještavanja svojih prednosti i nedostataka u komunikaciji, te međusobnog upoznavanja s ciljem što kvalitetnijeg rada i postizanja ciljeva kojima se unapređuje kvaliteta življenja svih osoba s invaliditetom.

Edukacija je održana uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.