Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

DIGITALNE TEHNOLOGIJE ZA DJELOVANJE I POSLOVANJE UDRUGA ČLANICA

Slika: DIGITALNE TEHNOLOGIJE ZA DJELOVANJE I POSLOVANJE UDRUGA ČLANICA

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je predavanje "Digitalne tehnologije za djelovanje i poslovanje udruga članica HSUIR-a"

U okviru 8. centra znanja Hrvatski savez udruga invalida rada je 15. i 22. prosinca 2021. godine organizirao predavanja "Digitalnetehnologije za djelovanje iposlovanjeudruga članica HSUIR-a". Predavanje je organizirano putem Zoom platforme, a održao ga je IT stručnjak, Ivo Rezo. 

Prijenos znanja je organiziran za udruge članice HSUIR - a na temu digitalnih tehnologija. Posebno je istaknuta važnost znanja o korištenju digitalnih platformi Zoom, Teams i Google meet kao alata organiziranja poslovnih sastanaka, predavanja, susreta i slično. Aplikacije omogućavaju dijeljenje dokumenata, fotografija i videozapisa. Moguće je video i audio snimanje komunikacije, dijeljenje ekrana te korištenje ploče za pisanje i prezentiranje. Aplikacija je besplatna, jednostavna za korištenje te olakšava komunikaciju na daljinu.

S obzirom na pandemiju poslovni svijet se okreće digitalnom radu. Sudionicima predavanja pokazane su prednosti takvog načina komunikacije, te im je istaknuto kako će HSUIR u 2022. godini u sklopu 8. Centra znanja imati aktivnosti u prijenosu znanja udruga s ciljem jačanja udruga koje će se provoditi i velikim dijelom putem digitalnih platformi.